Plinski kondenzacijski bojler 11 kW - VAILLANT VU INT I 116/5-5 ecoTEC Plus

Šifra artikla: 0010011732
Cijena: 8.960,06 Kn
Kataloški broj:
Garancija proizvoda (mjeseci)

Opis artikla

Plinski kondenzacijski zidni kotao (bojler) – VAILLANT ecoTEC plus VU INT I 116/5-5 – 11 kW

Kondenzacijski uređaj za centralno grijanje.

VAILLANT ecoTEC plus VU INT I 116/5-5 – visoko kvalitetni kondenzacijski uređaji elegantnog dizajna, jednostavni za rukovanje.

„ELGA“ funkcija – konstantno nadziranje i kontroliranje procesa izgaranja. Kad je odstupanje veće od dozvoljenog, elektronika samostalno korigira dotok plina ili zraka i osigurava maksimalan stupanj učinkovitosti.

UREĐAJ KOJI ŠTEDI VAŠ NOVAC!

Crpka A razreda energetske učinkovitosti se kontinuirano prilagođava potrebama sustava grijanja i na taj način smanjuje potrošnju električne energije sustava za čak 70%. Vaillant ecoTEC plus VU INT I 116/5-5 štedi Vaš novac i čuva okoliš.

U cijenu bojlera nije uključeno :

1. Digitalni sobni termostat
2. Plinski ventil
3. Dimovodni set
EBUS VEZA – jednostavno povezuje sve dijelove sustava, sustavom je jednostavno upravljati, a ostavlja prostor i za proširenje sustava, ukoliko za to bude potrebe u budućnosti.

AQUA POWER PLUS SUSTAV – sustav koji daje 21% veći kapacitet pri stvaranju potrošne tople vode (PTV). Uređaj optimalnu količinu tople vode stvara s manjim učinkom VAILLANT uređaja, što donosi znatne uštede Vašem kućanstvu.

RASPON MODULACIJE – raspon između najvećeg i najmanjeg učinka VAILLANT uređaja. VAILLANT ecoTEC ima široki raspon modulacije. Raspon modulacije smanjuje i broj promjena u uključivanju i isključivanju uređaja, što doprinosi nižoj emisiji ugljika.

JEDNOSTAVAN ZA UGRAĐIVANJE – uređaj je zidni i zauzima manje mjesta od podnih uređaja. Može biti postavljen na bilo kojem mjestu u kući. VAILLANT ecoTEC plus VU INT I 116/5-5 je kompaktan, u jednom komadu sadrži sve potrebne komponente radi jednostavnijeg postavljanja.