hvac.hr - grijanje , ventilacija , klimatizacija , plin

+385 99 4343434info@hvac.hr

Izvođenje ventilacijskih sustava

Kratak opis

NAŠ PARTNER ZA IZVOĐENJE RADOVA AC - MONT d.o.o. Zagreb je prestižna i vodeća tvrtka u Zagrebu i Hrvatskoj za izvedbu strojarskih radova centralnog grijanja, ventilacije, klimatizacije, vodovoda i kanalizacije. U svom...

Cijena dostupna na upit

Šifra artikla: V1

Jedinica mjere: komplet

Stanje na skladištu: 10

NAŠ PARTNER ZA IZVOĐENJE RADOVA

AC - MONT d.o.o. Zagreb je prestižna i vodeća tvrtka u Zagrebu i Hrvatskoj za izvedbu strojarskih radova centralnog grijanja, ventilacije, klimatizacije, vodovoda i kanalizacije. U svom dugogodišnjem postojanju tvrtka je sudjelovala na izgradnji najznačajnijih objekata.

Naš stručni kadar vrši kontrolu projekata prije i tokom izvođenja radova te završno kontrolno ispitivanje učinkovitosti ventilacije te kvalitetnu regulaciju i balansiranje ventilacijskih sustava.

Posebnu pažnju posvećujemo dokaznicama o izvedenim radovima sa pratećom foto dokumentacijom prema zadnjim HR i EN-normamaIzvodimo sustave ventilacije ugostiteljskih, sportskih, skladišnih i ostalih prostoraVentiliranje je osnovna metoda kondicioniranja zraka. Uloga ventilacije je osiguravanje dovoljne količine svježeg zraka, zagrijavanje zraka ukoliko je potrebno, odstranjivanje suvišne vlage i štetnih plinova prostora, te rashlađivanje zraka u ljetnom periodu.


VENTILACIJA UGOSTITELJSKIH OBJEKTA

Ukoliko želite da u Vašem ugostiteljskom prostoru bude dozvoljeno pušenje morate ishoditi Rješenje o ispunjavanju uvjeta prostora za pušenje i pušačkog prostora.

Detaljnije možete pogledati na web stranici: www.hok.hr

Ukoliko je prostor vašeg ugostiteljskog objekta do 50m2 , a poslužujete isključivo piće Vi ga možete proglasiti pušačkim prostorom.

Koji su uvjeti uz pušački prostor?

U prostoru mora biti istaknuta oznaka o dozvoli pušenja.
Prostor mora imati ventilacijski sustav koji omogućuje najmanje 10 izmjena zraka na sat.
Odvod zraka onečišćenog duhanskim dimom iz pušačkog prostora u otvoreni prostor mora se osigurati sustavom za filtriranje.
Prostor mora biti opremljen sredstvima promidžbe spoznaje o štetnosti uporabe duhanskih proizvoda (plakat, leci, naljepnice ili sl.). (NN 119/2009, čl. 9)
Kao dokaz da ispunjavate uvijete iz stavka 2. I 3. ( 10 izmjena zraka na sat i filtriranje)potreban vam je: „Nalaz i mišljenje pravne ili fizičke osobe registrirane za izradu i montažu opreme za ventilaciju i klimatizaciju kojim se dokazuje da pušački prostor ima ventilacijski sustav koji omogućuje najmanje 10 izmjena zraka na sat te odvod zraka onečišćenog duhanskim dimom iz pušačkog prostora u otvoreni prostor koji se osigurava sustavom za filtriranje“

S obzirom da je naša tvrtka registrirana za izradu i montažu opreme za ventilaciju i klimatizaciju između ostalog možemo Vam po prihvatljivim cijenama ponuditi slijedeće:

Izdavanje nalaza i mišljenja da vaš postojeći ventilacijski sustav zadovoljava tražene uvijete
Dogradnju ili preinaku postojećeg ventilacijskog sustava radi zadovoljenja traženih uvjeta
Izvođenje novog ventilacijskog sustava koji zadovoljava tražene uvijete

Kontakt :

AC MONT d.o.o.
099 4343434
acmont@hvac.hr

Iz programa izdvajamo: - Izrada i montaža ventilacijskih rešetki (linijske, podne, dobavne i odsisne) - izrada i montaža pravokutnih i okruglih prigušivača zvuka, kućište je izrađeno od pocinčanog čeličnog lima prigušne kulise su izrađene iz negorivog materijala – kamene vune - rešetke za ugradnju na zid, u pod ili direktno na kanal - žaluzine fiksne, regulacijske, pretlačne služe za pokrivanje raznih otvora u sustavima klimatizacije i ventilacije izrađene od aluminijskog ili pocinčanog lima - regulacijske zaklopke cilindrične i pravokutne izrađuju se od pocinčanog čeličnog lima - zrakotijesne cilindrične zaklopke - montaža različitih izvedbi stropnih distributera - distributera s podesivim elementima - industrijskih distributera, stropnih raspora; - distributera s horizontalno-vertikalnim istrujavanjem

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod. Budite prvi koji će komentirati!
Da bi napisali svoje mišljenje o ovom proizvodu potrebno je imati aktivan račun na našim stranicama!
Možete se registrirati kao novi korisnik ili prijaviti kao već postojeći.