hvac.hr - grijanje , ventilacija , klimatizacija , plin

+385 99 4343434info@hvac.hr

Pumpa GRUNDFOS SOLOLIFT 2 C-3

Kratak opis

Za perilicu+2 izljeva Primjena: Gdje god je potreban odvod iz sanitarnog uređaja, a ne postoji mogućnost upotrebe gravitacijske odvodne cijevi. Crpke s priključkom za WC predviđene su za montažu isključivo u privatnim...

Cijena dostupna na upit

Šifra artikla: 00302

Jedinica mjere: 1 komad

Stanje na skladištu: 10

Za perilicu+2 izljeva

Primjena:
Gdje god je potreban odvod iz sanitarnog uređaja, a ne postoji mogućnost upotrebe gravitacijske odvodne cijevi. Crpke s priključkom za WC predviđene su za montažu isključivo u privatnim kućama. Druge jedinice mogu se koristiti i u komercijalnim objektima.
WC-1, WC-3 i CWC-3 predviđene su za odvod otpadnih voda iz 1 toaleta, 1 umivaonika, 1 tuša i 1 bidea. CWC-3 je iznimno tanka inačica predviđena za ugradnju u zid.Inačice C-3 i D-2 predviđene su za odvod (vrućih) otpadnih voda iz kade, tuša, umivaonika, sudopera, perilice za rublje i perilice za posuđe.
Njihove kompaktne mjere omogućuju ugradnju u zidne ili podne instalacije.

Grundfos SOLOLIFT2 jedinstveni je asortiman crpnih stanica koje služe za odvod iz svakog kućanskog sanitarnog uređaja gdje god se on nalazio i neovisno o gravitacijskom sustavu za odvod. Uređaj prikuplja i crpi otpadne vode kroz tanku cijev pod tlakom (23 mm) do sljedeće cijevi – mogućnost precrpljivanja do visine od 6 m i udaljenosti od 100 m. Zahvaljujući uređaju SOLOLIFT2 još jedan toalet ili kompletna kupaonica na tavanu ili u podrumu više ne moraju biti samo san. Asortiman se sastoji od 5 inačica kompaktnih crpnih stanica za odvod otpadnih voda iz kućanstva. Tri crpke, pod nazivom WC-1, WC-3 i CWC-3, služe za odvod otpadnih voda iz zahoda i drugih sanitarnih naprava. Dvije crpke, pod nazivom C-2 i D-2, služe za izvlačenje sive otpadne vode iz više objekata. Brojevi pokazuju koliko se još dodatnih ulaznih priključaka može montirati. SOLOLIFT2 izveden je u sukladnosti s potrebama profesionalaca – sa željom da se ostvari visoka pouzdanost i jednostavno servisiranje. Ove crpke dolaze pripremljene za upotrebu i samo ih treba priključiti i rade potpuno automatski čim voda dospije u spremnik.

Datoteke artikla

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod. Budite prvi koji će komentirati!
Da bi napisali svoje mišljenje o ovom proizvodu potrebno je imati aktivan račun na našim stranicama!
Možete se registrirati kao novi korisnik ili prijaviti kao već postojeći.