hvac.hr - grijanje , ventilacija , klimatizacija , plin

+385 99 4343434info@hvac.hr

Pumpa GRUNDFOS SOLOLIFT 2 WC-1

Kratak opis

Primjena: Gdje god je potreban odvod iz sanitarnog uređaja, a ne postoji mogućnost upotrebe gravitacijske odvodne cijevi. Crpke s priključkom za WC predviđene su za montažu isključivo u privatnim kućama. Druge jedinice...

Stara cijena 3.503,75 Kn

Cijena 2.943,15 Kn

Šifra artikla: 00301

Jedinica mjere: 1 komad

Stanje na skladištu: 10

Primjena:
Gdje god je potreban odvod iz sanitarnog uređaja, a ne postoji mogućnost upotrebe gravitacijske odvodne cijevi. Crpke s priključkom za WC predviđene su za montažu isključivo u privatnim kućama. Druge jedinice mogu se koristiti i u komercijalnim objektima.
WC-1, WC-3 i CWC-3 predviđene su za odvod otpadnih voda iz 1 toaleta, 1 umivaonika, 1 tuša i 1 bidea. CWC-3 je iznimno tanka inačica predviđena za ugradnju u zid.Inačice C-3 i D-2 predviđene su za odvod (vrućih) otpadnih voda iz kade, tuša, umivaonika, sudopera, perilice za rublje i perilice za posuđe.
Njihove kompaktne mjere omogućuju ugradnju u zidne ili podne instalacije.

Grundfos SOLOLIFT2 jedinstveni je asortiman crpnih stanica koje služe za odvod iz svakog kućanskog sanitarnog uređaja gdje god se on nalazio i neovisno o gravitacijskom sustavu za odvod. Uređaj prikuplja i crpi otpadne vode kroz tanku cijev pod tlakom (23 mm) do sljedeće cijevi – mogućnost precrpljivanja do visine od 6 m i udaljenosti od 100 m. Zahvaljujući uređaju SOLOLIFT2 još jedan toalet ili kompletna kupaonica na tavanu ili u podrumu više ne moraju biti samo san. Asortiman se sastoji od 5 inačica kompaktnih crpnih stanica za odvod otpadnih voda iz kućanstva. Tri crpke, pod nazivom WC-1, WC-3 i CWC-3, služe za odvod otpadnih voda iz zahoda i drugih sanitarnih naprava. Dvije crpke, pod nazivom C-2 i D-2, služe za izvlačenje sive otpadne vode iz više objekata. Brojevi pokazuju koliko se još dodatnih ulaznih priključaka može montirati.

Datoteke artikla

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod. Budite prvi koji će komentirati!
Da bi napisali svoje mišljenje o ovom proizvodu potrebno je imati aktivan račun na našim stranicama!
Možete se registrirati kao novi korisnik ili prijaviti kao već postojeći.